faq enrichment programs

Young Engineers Brasov FAQ

Please click on a Question to get our Answer

I. Lectiile nu sunt prea lungi? Copiii nu-si pierd interesul?

Raspuns: Sincer, nu. La inceputul fiecarei lectii ei invata despre un subiect anume, dupa care sunt nerabdatori sa inceapa constructia, astfel incat sa se poata juca la final. Cand lectia ia sfarsit, multi dintre copii nici nu realizeaza cat timp a trecut.

I. Cati copii sunt intr-o clasa?

R. Numarul maxim dintr-o clasa este de 16 copii pentru programul Provocarea LEGO si Galileo Technic. Marimea acestor clase permite instructorilor nostri sa acorde fiecarui copil atentia individuala cuvenita pentru a obtine cel mai bun aport personal.

I. Cat dureaza o lectie?

R. O lectie dureaza 75 minute

I. Ce se intampla daca copilul meu lipseste la o lectie? Putem obtine banii inapoi pe acea lectie?

R. Instructorul este present la curs chiar daca copilul dvs lispeste. Banii nu se inapoiaza si se poate recupera in functie de orarul celorlalte lectii si locurile disponibile la curs.

I. Copilul meu poate sa se inscrie la program in orice perioada a anului?

R. Da

I. De la ce varsta poate copilul meu sa urmeze programele e² Young Engineers?

R. Recomandarea noastra este ca cei cu varsta de 4-6 ani sa participe la programul Marii Constructori. Programul nostru Provocarea LEGO se adreseaza copiilor cu varsta de 6-11 ani (clasele I – V). Daca nu sunteti sigur sau aveti indoieli, va rugam sa ne contactati pentru a discuta ce este mai bine pentru copilul dvs.

Q. What age can my child start attending e² Young Engineers classes?

R. Recomandarea noastra este ca cei cu varsta de 4-6 ani sa participe la programul Marii Constructori. Programul nostru Provocarea LEGO se adreseaza copiilor cu varsta de 6-11 ani (clasele I – V). Daca nu sunteti sigur sau aveti indoieli, va rugam sa ne contactati pentru a discuta ce este mai bine pentru copilul dvs.

Click aici pentru INSCRIERE ACUM

I. Parintii pot sa asiste la lectie?

R. Parintii sunt bineveniti sa asiste la prima lectie. Pe masura ce copii se simt in largul lor la lectie, rugam parintii sa-i lase singuri si sa vina la sfarsitul lectiei ca sa-i ia pe copii. Acest lucru ajuta copiii sa devina independenti si increzatori in ei insisi. Daca vreodata aveti vreo ingrijorare sau intrebare despre progresele sau comportamentul copilului dvs, va rugam sa ne contactati sau sa discutati cu instructorul dupa lectie.

I. Avem 2 sau mai multi copii in familia noastra care doresc sa se inscrie. Oferiti vreo reducere?

R. Da. Oferim o reducere de 5% cand 2 sau mai multi copiii ai aceeasi familii se inscriu si urmeaza programul in acelasi timp.

I. Copilul meu este putin nesigur daca doreste sau nu sa participe. Putem incerca o lectie?

R. Da, este posibil. Daca sunt locuri disponibile, putem sa va oferim o lectie demo pentru copilul dvs.Daca copilul decide sa continue dupa aceasta lectie, puteti sa-l inscrieti

I. Ce fac daca copilul meu lipseste?

R. Este important ca instructorul e2 Young Engineers sa fie anuntat cu privire la orice absenta planificata pentru a fi siguri ca nu trebuie asteptat la lectie. Acest lucru permite si o buna planificare a lectiei pentru copiii participanti.Va rugam sa ne contactati cu detaliile numelui dvs si al copilului, precum si lectia la care va lipsi

If you have any other questions, please feel free to Contact Us