Programe de dezvoltare

Programele Young Engineers

Knex program

e2 Young Engineers reprezintă mii de copii din întreaga lume care participă la curricula noastră unică de educaţie distractivă. În timpul şedinţelor noastre se predau principiile ştiinţifice de bază şi subiecte complexe din domeniile Ştiinţei, Tehnologiei, Ingineriei și Matematicii (STIM).

Young Engineers oferă o platformă practică şi incitantă. Scopurile educaţionale sunt atinse prin folosirea unor truse LEGO şi K`nex cu piese special proiectate de angajaţii noştri, cu ajutorul cărora se demonstrează principiile ştiinţifice într-o manieră distractivă şi accesibilă, combinând experimentele care formează intuiţia ştiinţifică cu poveştile care captează imaginaţia.

Provocarea LEGO 

young engineers conveyer

Cel mai popular program al nostru face cunoştinţă copiilor din şcoala primară  (varsta 6 – 10 ani) cu principiile de bază ale matematicii, ştiinţei şi ingineriei. Prin integrarea cunoştinţelor artimetice de bază, învăţate în şcoală, cu un proces intuitiv şi activ de învăţare, copiii pătrund mult mai bine fundamentele fizicii.

Potrivit pentru: clasele 0 – IV

Durata medie a lecţiei: 75 de minute

Principalul scop şi Ideea din spatele programului

Principalul scop al programelor extra-curriculare de dezvoltare Young Engineers este să ofere cunoştinţe teoretice şi practice asupra principiilor de bază din matematică, ştiinţă şi inginerie, folosind piese LEGO motorizate şi alte metode care produc mişcare.

Principala idee a programului Provocarea LEGO Young Engineers este asimilarea materiei prin poveşti şi demonstraţii. Partea cea mai importantă a fiecărei lecţii este etapa de construcţie a unui model care demonstrează subiectul lecţiei folosind piese LEGO şi Technic LEGO. Fiecare participant primeşte trusa noastra unică de piese Young Engineers, care a fost proiectată şi construită special pentru acest scop.

Subiectele programului includ

  • Matematică de bază şi complexă: instructorii predau matematică de bază, de la adunare şi scădere la exponenţi.
  • Figuri ştiinţifice şi filozofice faimoase: Arhimede, Sir Isaac Newton, Einstein şi alţii.
  • Principii şi legi în fizică: forţele centrifugă şi centripetă, forţa de inerţie, energia potenţială, energia cinetică, legea acţiunii şi reacţiunii, flotabilitate, momentul forţei, punctul de sprijin,  momentul unghiular şi multe altele.

Ce ne spune statistica

După testări extensive, s-a dovedit statistic faptul că acei copii care participă la programele e2 Young Engineers de dezvoltare, obțin note mai mari la toate materiile științifice predate la școală.

S-a mai demonstrat de asemenea, că elevii de școală primară care se alătură comunității Young Engineers îşi însuşesc cunoștințele matematice necesare pentru a reuși când vine vorba de abordarea unor curricula științifice mai complexe predate în gimnaziu și în liceu.

Urmăriți Raportul Statistic

These tests have been conducted by the

Center for Cooperation and Advancement (CCA)